Нещо истинскопокривна ландшафтна архитектура

Вижте какво споделиха наши партньори занимаващи се с Ландшафтна Архитектура.

Реализирахме покривна ландшафтна архитектура за #WALLTOPIA и тяхната Мултифункционалната офис сграда „Collider Activity Center“ намираща се в „София Тех Парк“

Ти Ейч Консултинг” завърши изграждането на една от най-емблематичните сгради намираща се в „София Тех Парк”, “Collider Activity Center” по проект на “Уолтопия”. Мултифункционалната офис сграда, впечатлява с нестандартната си визия, интересни архитектурни решения и модерно излъчване. В нея ще се помещават офиси, търговски площи, спортен център с прилежащи зали за катерене и фитнес, а в допълнение към концепцията ще има и ресторант с лоби-бар.

За да се подчертае архитектураната иновация от ’модерна архитектура, посредством използване на най-съвременни технологии в строителството, както и иновативните решения за интериора и екстериора на сградата’, Уолтопия обърнаха и голямо внимание на ландшафта.Атракцията в озеленяването на сградата е покривната й градина, която обхваща цели 1550,00 м2 интензивно покривно озеленяване върху наклонена повърхност /12%/. Ландшафтният проект е реализиран, следствие на съвместната разработка между екипа на „Ти Ейч Консултинг” и възложителя „Уолтопия”. Проектът е в модерен стил, с прави изчистени форми, кореспондиращи с иновативната фасада на сградата и множеството стени за катерене от разчупени форми.Проектът беше сериозно предизвикателство за екипа на „Ти Ейч Консултинг“. В крайна сметка финализирахме успешно този обект, като бяха спазени всички технологични стандарти, в поставеният от възложителя срок!Разгледайте подробности по проекта, без аналог за България по размери, специфика и технология за изпълнението на интензивния зелен покрив:
http://thconsulting.eu/уолтопия-софия-тех-парк/

Повече специфика около проекта:
http://thconsulting.eu/…/walltopia-collider-activity-center/

Тази информация е автентична и защитена с авторско право за „Ти Ейч Консултинг“ ЕООД

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment