Защо е важна поддръжката на един уебсайт?

Фирмения уебсайт е лицето на Вашия бизнес, не е хубаво да го оставите за-намерено и да изглежда така сякаш бизнеса Ви вече е фалирал или да говори, че Вие не действате активно.

Повечето уебсайтове,  след като бъдат пуснати онлайн много бързо биват забравяни от стопаните си, като ангажимент и постепенно спират да бъдат поддържани. Причината е проста, повечето управители и собственици на уебсайтовете си купуват нещо, което също, като  леките коли има нужда от поддръжка и тя трябва да се прилага през определен период от време, обаче този факт остава на заден план, разбира се той е и умело прикрит  от търговеца по време на сделката за продажба на уебсайта.

В един уебсайт постоянно трябва да се случва нещо, да бъдат пускани рекламни съобщения, да се освежават цветовете и картинките от съдържанието.
Интерфейса на уебсайта трябва да се оптимизира постоянно така, че да бъде позитивен и приятен за използване от потребителите.
Тези няколко прости стъпки сами по себе си ще покажат на света, че това сте вие и че бизнеса Ви е жив.

А Това е много малка част от нещата, които трябва да се случват в един фирмен уебсайт.

Скритата от Вас информация!

Повечето уебсайтове в Интернет са изградени от свободен софтуер или така наречения Open Source, най-популярните платформи с отворен код на които се изграждат работещи и печеливши сайтове за бизнес  са: WordPress, Joomla, OpenCart и др.

Това, че сайта Ви е направен на платформа с отворен код не трябва да Ви плаши дори в някои степени трябва да Ви радва.
Повечето приложения, като например тези за онлайн пазаруване, атрактивните мултимедийни галерии, блоговите платформи, получават безплатни актуализации на кода.

Тези актуализиации на кода  от своя странна предпазват уебсайта от хакери, както и правят така, че той да бъде на ниво.

Това са няколко факта, които се скриват по време на продажба на даден уебсайт.
Едната от причините е, че в повечето случаи клиента би се отдръпнал, като си представи, че ще трябва да плаща на някой допълнително, за да му се поддържа уебсайта или ще трябва да отделя от малкото си лично време.
Друга причина е, че повечето търговци са некомпетентни и продават неподходящи уебсайтове за видове бизнеси.

Трета причина би могла да бъде дори опцията, че сайта притежава административен панел за управление на съдържанието, което е страхотно, защото само тези сайтове имат бъдеще в Интернет.

За да можете да управлявате с този административен панел имате нужда от обучение и в повечето случаи отново ще имате нужда от техническо лице за съдействие.

Всеки уебсайт се нуждае от ъпдейт, поръчайте безплатен анализ за Вашия!

BentoArt може да застане до Вас, като стабилен партньор и да Ви помогне да развивате бизнеса си онлайн, при това успешно.
Не се колебайте да поискате анализ на Вашия онлайн бизнес.
Ще получите професионална оценка подплатена с предложения как да сте добре видими в Интернет и как да победите конкуренцията си с трикове и опит.

Безплатен анализ за поддръжка на Уебсайт

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]