В последно време тенденциите в България относно представянето на продукти и услуги с помощта на И-мейл маркетинг се засилиха с много високи темпове точно, както и в другите държави. До известна степен ние от BentoArt уважаваме този метод на реклама стига да се прилага разумно и предварително да бъде обсъдена с маркетинг специалист. За да помогнем за бизнес развитието на нашите партньори в Интернет, разработихме наша услуга за и-мейл маркетинг, която включва проучване с анализи, дизайн и разпространение на рекламните съобщения по таргетирани фокус групи. Дизайна на и-мейл маркетинг съобщението е съобразен с изискванията на големите и-мейл компании и по този начин рекламните съобщения не попадат често в СПАМ кутиите на потребителите. Изпращането на рекламните съобщения става с помощта на и-мейл лист, който съхранява строго фокусирани адреси, които предварително се проучват, като целта е максимално да се избегне негативна реакция от страна на потребителите.

Фокус групи: Тези фокус групи се селектират по различни критерии: Според типа на продукта и услугата, която ще се промотира; Според бизнес сферата за която е насочено и-мейл маркетинг съобщението; Според потребностите на пазара за този тип продукти или услуги.   Целта: Целта на една рекламна кампания представена с и-мейл маркетинг не е само да достави въпросното съобщение до даден и-мейл адрес, те са цяла поредица: Основна цел на една и-мейл маркетинг кампания е да покаже Вашия Бранд директно пред голяма публика от потребители; Целта на тази кампания е да представи Бизнеса Ви на правилните хора, които са заинтересовани; И-мейл маркетинг услугата помага на промотираната услуга или продукт, като използва полезните им качества и ги показва пред техните ползватели.   Ползи: Ползите, за бизнеса от прилагането на и-мейл маркетинг в неговата сфера на действие: Пиково повишаване на трафик към фирмения уебсайт; Повишен интерес към предлаганата услуга или продукт; Контакт от страна на потребители към промотирания продукт или услуга.   Цени: Цена за  проучване и анализ на подходящи фокус групи: 350лв. Цена за дизайн и кодиране на визия за и-мейл маркетинг темплейт: 100лв. Цена за информативно опресняване на съществуващ и-мейл маркетинг темплейт: 50лв. Управление на Маркетинг кампания към таргетирани потребители – 250лв. на месец

През годините в България

Използване на услугата И-мейл маркетинг

Компаниите, които използват такъв вид маркетинг услуга в България:

Магазини 30%
Организатори на събития 60%
В сферата на услугите 40%

Правилно използват и-мейл маркетинг инструмент за бизнеса си:

Магазини 20%
ИТ компании 8%
В сферата на услугите 25%

Вижте дизайн на и-мейл темплейти за услугата И-мейл маркетинг

kintek-e-mail-marketing-template

po-krisivi-e-mail-marketing-template

и-мейл маркетинг темплейт S-gifts

Вижте още темплейти, които BentoArt направи за своите партньори

Темплейт за и-мейл маркетинг - Parfium.bg

Имейл маркетинг темплейт за рекламната кампания на Opreff

И-мейл маркетинг темплейт, новогодишна промоция от Megashop.bg

И-мейл маркетинг темплейт за фирма Икономикс

Често задавани въпроси!

Какво е и-мейл маркетинг?

И-мейл маркетинга има за цел да промотира вашите услуги и продукти, във вид на атрактивно и-мейл съобщение до подходящи потребители в Интернет.

Рекламното съобщение ще отиде ли в СПАМ кутиите на потребителите?

Съобщенията, които изпращаме са съобразени с изискванията на и-мейл сърверите и те попадат рядко в СПАМ кутиите.